EMC nieuwe partner Samen voor Nieuwegein

ICT bedrijf EMC is een nieuwe partner van Samen voor Nieuwegein. In november heeft Samen voor Nieuwegein voor EMC een maatschappelijk teamuitje georganiseerd. Een deel van de medewerkers is toen op stap geweest met bewoners van zorgcentrum Vreeswijk van Zorgspectrum. Deze inspirerende dag is zo goed bevallen EMC heeft besloten om partner te worden van Samen voor Nieuwegein.

EMC is een internationaal ICT bedrijf gespecialiseerd in Informatie Infrastructuur. Bij de vestiging in Nieuwegein werken ongeveer 300 medewerkers. Het bedrijf vindt maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Medewerkers krijgen jaarlijks vrije dagen om vrijwilligerswerk te kunnen doen.

René van Schijndel, director Business Operations van EMC: “We zijn in november naar het museum geweest met bewoners van Zorgcentrum Vreeswijk. Dit was zowel voor hen als ook voor ons een geweldig leuke dag. Het is mooi dat Samen voor Nieuwegein dit voor ons heeft kunnen regelen. Daarom hebben wij besloten om partner te worden en Samen voor Nieuwegein op die manier te ondersteunen. We zijn van plan om in het komende jaar nog een keer een dag in te zetten voor een maatschappelijke organisatie in Nieuwegein.”

Samen voor Nieuwegein is blij met EMC als nieuwe partner. Voorzitter Dorathé van Doorn: “Wij brengen maatschappelijk betrokken ondernemen in Nieuwegein onder de aandacht van bedrijven en organisaties. Wij zorgen voor verbinding. Dit kunnen wij alleen doen met de (financiële) steun van onze partners. Wij vinden het fijn dat EMC ons werk belangrijk vindt en een bijdrage wil leveren binnen ons netwerk.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk