EkoPlaza opent 67ste winkel in Nieuwegein

Op woensdag 16 april opent de biologische supermarktketen haar 67ste winkel aan de Markt 36 op winkelcentrum Cityplaza Nieuwegein. De opening zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De winkel zal om 09.00 uur officieel geopend worden door wethouder Hans Reusch. Na 09.00 uur zal er een heerlijk biologisch ontbijt geserveerd worden. Tevens worden er de gehele dag, op het plein voor de winkel, smakelijke biologische gerechtjes klaargemaakt.

EkoPlaza Nieuwegein is een overzichtelijke biologische supermarkt, met een oppervlakte van ruim 460 m², waarin alle productcategorieën vertegenwoordigd zijn. Bovendien heeft de winkel dagelijks vers brood en een mooie natuurlijke cosmetica-afdeling.

Bedrijfsleider Gilles Broos: “Als klanten de winkel binnenkomen moeten ze meteen zien en voelen dat de keuze voor biologisch een goede is. Wij delen graag onze passie voor de heerlijke, gezonde biologische producten. Naast het bieden van een compleet assortiment vinden wij het belangrijk onze klanten persoonlijk advies te geven, bijvoorbeeld bij speciale diëten.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk