Eindelijk weer onveranderd Dansen in Stijl bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein

We hebben het allemaal moeten meemaken; het leven stond 1,5 jaar gewoon stil. Tijd om samen erop uit te gaan was er voldoende, maar niets mogelijk om te doen. We hielden een hoop tijd over. Terwijl het daarvóór al moeilijk was om alles te combineren: werk, kinderen, vrienden en kennissen, het nam allemaal zoveel tijd in beslag.

Met het einde van de pandemie in zicht is ineens deze hectiek weer terug. Door (opnieuw) te leren stijldansen kunnen jullie beide even ontsnappen aan deze ‘nieuwe’ drukte van de dag. Samen één keer in de week een gezellig avondje weg! Wat wil je nog meer?

’t Veerhuis in Nieuwegein, de locatie waar Dansschool De Rijk vijf avonden per week danslessen verzorgt, biedt jullie een mooie zaal met een goede dansvloer, gratis parkeren en is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Voor, tijdens en na de lessen is er ruim voldoende gelegenheid om aan de gezellige bar een drankje te gebruiken of iets te eten in het restaurant.

Wil je eens kennis komen maken met stijldansen of de draad weer oppakken? Kijk of je het leuk vindt en ervaar onze eigentijdse manier van lesgeven die voor iedereen toegankelijk is! We starten weer een nieuwe beginnerscursus vanaf woensdag 6 oktober! Geef je nu op voor één van de gratis proefles stijldansen voor beginners op woensdag 22 of 29 september (om 19.15 uur).

Voor meer informatie over onze proeflessen of de nieuwe cursussen bezoek dan eens onze website www.dansschoolderijk.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren