Eindelijk weer Magic Circus in Nieuwegein!

In 2021 presenteert Magic Circus, het Nederlands Stadscircus de voorstelling ØPFANG boordevol modern circusvermaak. Het Magic team vangt het publiek op en neemt hen mee in een magische wereld. Jong en oud, want Magic Circus is óók leuk voor kinderen. Niet te oubollig en zeker niet te pretentieus modern. Beleef het mee van vrijdag 1 t/m woensdag 6 oktober aan de Lupinestraat bij Winkelcentrum Hoogzandveld.

In het moderne circus gaat het om vallen en opstaan, struikelen en stijgen, loslaten en opvangen. Dat opvangen gebeurt soms letterlijk door de acrobaten. Niet alleen op het podium, maar ook hoog daarboven zonder vangnet. Kortom, circus als spiegel van de maatschappij.

Magic Circus biedt Øpfang. Biedt alternatieven voor het maandenlange beeldschermstaren. In Øpfang  beleef je komische verwikkelingen, rondrazende raddraaiers, stoelenstapelaars, maanlandingen, hangvolwassenen, zoveel touwtjes dat er geen eind aan vast te knopen is en vele andere betoverende circusacts. Alles live, echt en bijna aanraakbaar. Eindelijk weer samen écht iets beleven!

Øpfang
Het begrip Øpfang dateert uit de tijd van de Vikingen. Historisch onderzoek leert dat zij niet zomaar woestelingen waren, maar ook familiemensen. Vikingen koesterden gastvrijheid oftewel Øpfang. Tot op de dag van vandaag is dat in woord en daad in Scandinavië terug te vinden.

Magic Circus is ook gastvrij en spant voor zijn bezoekers een maatschappelijk en cultureel vangnet. Vangt hen op en stoomt hen klaar voor een nieuw en beter normaal. Laat je vallend onderdompelen in eigentijds circus.

Nieuwegein Stadspas
Mensen met een geldige Nieuwegein Stadspas kunnen voor slechts € 5,- naar het circus. Deze Stadspas-actie is uitsluitend aan de circuskassa verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Geen Stadspas? In winkels met een circusposter en online zijn kortingsbonnen te vinden voor € 5,- korting p.p.

De voorverkoop is gestart via magic-circus.nl. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kan je ook nog terecht aan de circuskassa. Magic Circus is verplicht om Coronatoegangsbewijzen te gebruiken.

Magic Circus Øpfang is mede mogelijk dankzij een financiële bijdrage van het Kickstart Cultuurfonds.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren