Eigenaren van gestolen sieraden gezocht

Bij een huiszoeking in Nieuwegein begin juli 2013 heeft de politie een grote hoeveelheid gestolen sieraden aangetroffen en nam deze in beslag. De politie zoekt nu de rechtmatige eigenaren van deze sieraden.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het de politie weten via het tipformulier. Enkele van de aangetroffen sieraden zijn inmiddels herkend door de rechtmatige eigenaren. Ze bleken buit te zijn gemaakt bij woninginbraken. Van een groot aantal kon de recherche echter nog geen eigenaar achterhalen. De recherche probeert meer goederen terug te geven aan de benadeelden.

Wanneer u één van de sieraden herkent, laat u dat dan weten met vermelding van het goednummer. Herkent u deze sieraden als uw eigendom of weet u van wie ze zijn? Bel de gratis Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Klik hier voor de foto’s van de sieraden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren