Eigenaar diamanten broche gezocht

Op zaterdag 20 augustus 2016 probeert een 17-jarige jongen een dure broche te verkopen in een juwelierszaak in Antwerpen. De verkoopster van de winkel in de Diamantwijk vertrouwt het niet en weigert de broche te kopen. Er zijn op dat moment toevallig agenten in burger in de juwelierszaak. De politie zoekt de eigenaar van deze broche.

Buiten spreken de agenten de jongen aan en vragen hoe hij aan de dure broche komt. De jongen blijkt oorspronkelijk uit Nieuwegein te komen en zegt de broche van een Nederlands familielid te hebben gekregen. De Antwerpse agenten gaan zijn verhaal na bij de Nederlandse collega’s in Nieuwegein en het verhaal blijkt niet te kloppen. Het familielid zegt geen diamanten broche te hebben gegeven.

Omdat er geen aangifte bekend is, kan de jongen niet opgepakt worden. De politie vermoedt wel dat de broche mogelijk van diefstal afkomstig is. Mogelijk is deze gestolen bij een woninginbraak in de regio Utrecht.

Is deze broche misschien van u? Of weet u wie de eigenaar is? Neem dan contact op met de politie via de gratis Opsporingstiplijn: 0800-6070.

broche

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk