Eigen website pagina´s college B&W en gemeentesecretaris

Vanaf heden hebben de burgemeester, de wethouders en de gemeentesecretaris van Nieuwegein een eigen persoonlijke website pagina´s op de gemeentelijke website.

Hoe zijn de website pagina´s te vinden. Ga naar de website van de gemeente Nieuwegein. Klik in het menu aan de linkerkant ´gemeentebestuur´aan en vervolgens `college van b&w´. Nu verschijnt de ontvangstpagina. Rechts vindt u achtergrondinformatie over de activiteiten van een college. Links op die pagina staat een menu waarmee u op de persoonlijke website pagina´s kunt komen.

Elk collegelid vertelt in de rubriek `persoonlijk´ iets over zijn / haar levensverloop, geeft een lijst met nevenfuncties en laat zien hoe hij/zij is te bereiken. In de rubriek `actueel´ geven collegeleden (of ze gaan dat nog doen) een soort verslag met commentaar van recente gebeurtenissen waar ze bij betrokken zijn. Met dit initiatief hoopt het college zich wat bekender te maken bij de burgers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren