Eigen bijdrage Wmo-reizigers Regiotaxi Utrecht

Met ingang van 1 januari 2013 verandert de eigen bijdrage voor Regiotaxi Utrecht voor pashouders met een indicatie vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). De nieuwe tarieven zijn nodig, omdat de kosten om de regiotaxi te laten rijden, gestegen zijn.

De eigen bijdrage en het instaptarief voor Wmo-reizigers in Nieuwegein bedraagt 0,65 euro in 2013 per zone. De eigen bijdrage en het instaptarief voor OV-reizigers blijft gelijk op 3,90 euro per zone.

Veel mensen maken tijdens de feestdagen gebruik van Regiotaxi Utrecht. Om iedereen zo snel en comfortabel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen, is het belangrijk dat ritten tijdig aangevraagd worden. Het liefst een aantal dagen van tevoren. Regiotaxi Utrecht vraagt u om de heen- en de retourrit gelijktijdig te bestellen.

Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag rijdt Regiotaxi Utrecht volgens de normale tijden (06.00 – 24.00 uur). Alleen op oudejaarsavond stoppen de chauffeurs eerder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren