Eeterie 03402 gooit roer om en gaat Frans Mediterraans

Eeterie 03402, één van de langst bestaande restaurants in Nieuwegein, heeft haar formule na 10 jaar veranderd. Bezoekers kunnen nu genieten van een Mediterraanse ’Fine Dining’ met flamingo’s op de muur, muurschilderingen van bloesem, kleurende lampen en strakke details en kunst. Het restaurant is niet zoals de meeste restaurants industrieel ingericht en gaat duidelijk ook na 10 jaar weer zijn eigen weg. ‘De gast moet het ‘Ibiza’ gevoel ervaren in een Mediterraanse sfeer met lichte lounge muziek genieten van lekker eten’ aldus John van Hesteren.

Sinds 2007 zit chef-kok John van Hesteren met zijn echtgenote Virginia al aan de Dorpsstraat in het mooie Vreeswijk. Ooit begonnen met Bourgondisch Vreeswijk, later De Parel van Vreeswijk. Het eerste MSC (wild gevangen vis) restaurant van Nederland met een notering in de Top 500 en als enige MSC vis-restaurant in Nieuwegein tot op heden! In 2014 mocht het echtpaar de Fairtrade Award ontvangen.

Vanaf begin juni kunnen de gasten van het restaurant genieten van een nieuwe kaart. Dit is een mix van het oude visrestaurant én de Eeterie 03402. Op het menu staat onder andere kreeft, oesters en Fruits de Mer. Maar ook filetmignon, dry aged vlees of zeetong. Dit alles met een Mediterrane-Franse twist.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website van Eeterie 03402. Daar vind u ook hoe u als gast kunt genieten van de thema avonden of Private Dining. Wilt u thuis genieten van de nieuwe kaart? Gedurende de Coronaperiode is het ook mogelijk om uw gerecht af te halen bij het restaurant aan de Dorpsstraat 9 in Vreeswijk.

John en Virginia van Hesteren

2 thoughts on “Eeterie 03402 gooit roer om en gaat Frans Mediterraans

 1. Ine

  Hoi John, geweldig en heel veel succes. Hans Ine besamusca

 2. Ella Nebbeling

  John en Virginia.
  Veel succes in jullie prachtige restaurant.
  Wij hebben deze week weer al mogen genieten, van een heerlijk 4 gangen diner, wensen jullie een mooie terugkeer toe, aan jullie zal het niet liggen. Wij blijven trouw komen, erg gemist de laatste maanden.
  Wat een vreselijke moeilijke tijd voor jullie.
  Hopelijk keert het tij snel.
  Groeten Dick en Ella, to snel😘

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren