Katern

Eerste team van JSV verliest van USVV Odysseus ’91: 3-1

Afgelopen weekend speelde het eerste team van JSV een uitwedstrijd tegen USVV Odysseus ’91 uit Utrecht. Een wedstrijd die echt gewonnen had moeten worden, gezien de kansen. Maar helaas gebeurde dat niet. Het team uit Utrecht op De Uithof versloeg het team uit Nieuwegein met maar liefst 3-1.

Het begint een patroon te worden waar we toch echt snel vanaf moeten. De wedstrijd tegen Odysseus had na een half uur al op slot gekund. Zeker drie opgelegde 100% kansen gingen er niet in. Debutant Adam Ambrini wist een van de kansen wel te verzilveren vanaf links, maar daarmee stond het slechts 0-1.

En wanneer je de tegenstander in leven laat, zal je vanzelf een keer de deksel op de neus krijgen. En dat gebeurde dus ook. Vlak voor rust viel de 1-1 en de 2e helft drukte JSV wat het kon, maar ook die druk werd uiteindelijk te veel, want een goede counter van Odysseus leverde de 2-1 op. Met een aantal verse wissels probeerde JSV het tij nog te keren, maar een laatste uitbraak leverde de eindstand van 3-1 voor de tegenstander op.

We moeten het tij nu echt gaan keren, thuis tegen Desto moet het dan maar gebeuren. Ook daar was het in de heenwedstrijd JSV dat de wedstrijd domineerde, maar werden in de laatste drie minuten de bordjes verhangen. We hebben jullie steun zaterdag hard nodig dat te voorkomen’ aldus de trainer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!