Eerste Picknick Mee! in het park geslaagd

Op zondag 25 september was het een gezellige drukte bij ‘Picknick mee! Met Nieuwegeiners in het park’ georganiseerd door Stichting Eet Mee! en SWN/TijdVoorElkaar. Ruim 60 mensen kwamen naar het sfeervolle Natuurkwartier, zetten hun zelfgemaakte gerechten op het buffet en genoten met elkaar aan tafel van de gesprekken, lekkere hapjes, spelletjes en optredens.

Thea Konings, Conny van der Wal en Matondo Watondo maakten aanstekelijke muziek en Elisabeth Bareded verzorgde een uitgebreid Ethiopisch koffieritueel, van het branden van de bonen tot en met het opdienen in kleine kopjes, vergezeld van popcorn. Er waren spelletjes voor jong en oud en kinderen konden geschminkt worden. Mensen werden gestimuleerd om met een onbekende in gesprek te gaan. Deelnemers aan de picknick kregen een gratis toegangskaartje voor Museum Warsenhoeck en de molenaar deelde lekker peren uit. Het was een geslaagde en sfeervolle middag, waar Eet mee!-deelnemers en nieuwe belangstellenden met elkaar in contact kwamen en van gedachten wisselden. ‘Volgend jaar weer!’ was een regelmatig gehoord verzoek.

‘Picknick mee! met Nieuwegeiners in het park’ is een samenwerking van Stichting Eet Mee! en SWN/TijdVoorElkaar en is mede mogelijk gemaakt door de inzet van het Natuurkwartier. Met financiële ondersteuning van hoofdsponsor Stichting Bladt Charity, het Oranjefonds en Stichting Welzijn Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk