Eerste passagiers zomerdienstregeling voet-/fietsveer Vrevia krijgt bloemetje

Dankzij het prachtige weer en de succesvolle Sleepbootdagen in Vianen werden afgelopen donderdag Hemelvaartsdag meer dan duizend passagiers met de veerpont Vrevia overgezet. Na deze razend drukke dag werden om 18.00 uur de eerste passagiers van de zomerdienstregeling ontvangen.

Vrevia

De familie Van Dijk (foto boven) ging gezellig met z’n viertjes vanuit Nieuwegein met de veerpont Vrevia naar de Sleepbootdagen Vianen. Tot hun verrassing werden zij op de veerpont door de directeur van de Vrevia Jack Grondel als eerste passagiers met een boeket bloemen onthaald. Zij en de andere passagiers die op dat moment op de veerpont aanwezig waren, mochten naar aanleiding van de start van de zomerdienstregeling gratis overvaren.

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei jl., startte veerpont Vrevia met haar zomerdienstregeling. Deze dienstregeling eindigt dit jaar op zondag 20 augustus. De zomervaartijd is een samenwerking tussen Vrevia en restaurant de Ponthoeve.

Voorzitter Paul Reusch: “We varen in deze drukke periode langer door zodat dagjesmensen en bewoners van Vianen en Nieuwegein zonder haast de pont terug kunnen nemen.”

Tijdens de zomerdienstregeling vaart de Vrevia op vrijdagen, zaterdagen en zondagen langer door tot 20.30 uur. De zomerdienstregeling duurt tot en met zondag 20 augustus. Passagiers vanuit Nieuwegein kunnen dan wat langer winkelen in Vianen of vice versa. Of op hun gemak een lekkere pannenkoek eten in pannenkoekenboerderij De Ponthoeve. Tijdens de Sleepbootdagen werd dan ook gretig van de zomerdienstregeling gebruikgemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk