Eerste paal geslagen nieuwe vestiging Pouw Banden

Op dinsdag 9 oktober is op bedrijvenpark Het Klooster de eerste paal geslagen voor de bouw van de tweede locatie van Pouw Banden. Ondernemer Michael Pouw zette hiermee het bouwproces officieel in gang.

Michael Pouw: ‘Deze tweede vestiging geeft ons de mogelijkheid om onze klantenkring beter te bedienen maar onderstreept ook onze duurzame en innovatieve koers richting de toekomst. We bouwen een duurzaam bedrijfspand op een locatie met vele mogelijkheden en een fantastische bereikbaarheid.’

De bouwwerkzaamheden zullen zoveel mogelijk in eigen beheer worden uitgevoerd. ‘Uitgangspunt voor de bouw is duurzaamheid en we gaan het pand zo CO2 neutraal mogelijk bouwen. Dit gaan we onder andere realiseren door de inzet van groen beton wat geproduceerd wordt in de eerste duurzame betoncentrale van de Theo Pouw Groep in Almere. Het beton van deze betoncentrale bevat minimaal dertig procent gerecycled materiaal: oud beton wordt verwerkt tot een hoogwaardige grind- en zandvervanger. Het nieuwe pand krijgt een frisse en open uitstraling en is uitgerust met de modernste apparatuur’ aldus Pouw.

De bouw van deze tweede locatie zorgt ervoor dat we nog beter kunnen bewegen in de richting van de markt, toekomst en klant. De nieuwe vestiging zal begin maart in gebruik worden genomen en zowel nieuwe als bestaande klanten uit Nieuwegein, Houten en de directe omgeving met veel plezier verwelkomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren