Eerste lustrum Maritiem Nieuwegein Drakenbootfestival

Op zondag 17 september a.s. organiseert Maritiem Nieuwegein voor de 5de keer het Maritiem Nieuwegein Drakenbootfestival. (Eerder was er sprake van 16 en 17 september). Een festival voor iedereen waar sportiviteit, strijdlust en gezelligheid het belangrijkste doel is van alle deelnemers, sponsoren, organisatie en de vele toeschouwers

Er zijn 2 categorieën (9 persoons en 17 persoons teams) welke zijn hebben onderverdeeld 2 klassen. Een Sport klasse, voor de geoefende teams, en/of teams die denken dat ze de toptijden van de afgelopen jaren kunnen halen. En een Fun klasse waar de strijdlust en enthousiasme net zo hoog is, maar de teams net niet opgewassen zijn tegen de semiprof teams.

Sommige drakenbootverenigingen hebben zich inmiddels ingeschreven om deel te nemen aan het festival. Voor hen uiteraard een mooie gelegenheid om “echte“ wedstrijden te varen en voor de andere teams een mogelijkheid om tegen deze teams te strijden. Teams op het Maritiem Nieuwegein Drakenbootfestival bestaan uit vrienden, familie, buren etc.

Bedrijven kunnen zich met een team collega’s aanmelden, een perfect teamuitje! Diverse teams (voor diverse categorieën) hebben zich aangemeld. De organisatie hoopt dat meer mensen enthousiast worden, dus wacht niet af en meld je aan voor de 5de editievan dit mooie lustrum spektakel.

Inschrijven kan nog tot en met 14 juli 2017
Op de website houdt de organisatie iedereen op de hoogte van alle ontwikkelingen, want ze hebben nog veel plannen voor dit jubileumjaar! Bezoek, voor verdere informatie en/of vragen, deze website of stuur een mail naar:  info@drakenbootfestivalnieuwegein.nl.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren