Eerste Ik Zorg Shop pop-up store opent haar deuren in Nieuwegein

Op 2 juni opent de eerste Ik Zorg Shop pop-up store haar deuren in Nieuwegein. Hier kunnen samenwerkende zorg- en welzijnsorganisaties en toekomstige zorgprofessionals, zij-instromers, herintreders en vrijwilligers elkaar ontmoeten.

Werkgevers kunnen via deze weg kennismaken met alle voordelen van deelname aan de Ik Zorg Shop. Een maand lang informeren, werven en matchen: maar dan nét even anders. Voor slechts € 750,- neemt u vier weken lang deel in de pop-up store en maakt u kennis met alle voordelen van de Ik Zorg Shop. Doe ook mee! In het najaar volgen ook in Maarssen, Woerden en Utrecht pop-up stores.

Gezellige bedrijvigheid
De afgelopen maanden was elkaar live ontmoeten door de Coronamaatregelen niet mogelijk, maar online stonden de mensen van de Ik Zorg Shop nog steeds klaar. Leontien van Lierop (projectleider Ik Zorg Shop bij Utrechtzorg) kan niet wachten om hiernaast ook de bedrijvigheid in de fysieke shop weer te ervaren: “Ik mis de gezellige drukte in de shop enorm”, vertelt ze. “Er waren dagen dat je aan ieder tafeltje mensen zag zitten die met een kopje koffie met elkaar in gesprek waren. Vanaf juni is er hopelijk weer meer mogelijk en kunnen we mensen in de pop-up stores laagdrempelig en dicht bij huis kennis laten maken met het werken in de zorg”.

Samen komen we verder
De kracht van de Ik Zorg Shop is dat het óók een ontmoetingsplek is voor de medewerkers van de verschillende organisaties. Dit biedt kansen om samen tot creatieve oplossingen te komen om de stijgende vraag naar personeel in de zorg aan te vliegen. Het motto hierin is: samen komen we verder! Zo organiseert Utrechtzorg in de weken dat de pop-up stores zijn geopend voor de deelnemende organisaties werksessies waarin het uitwisselen van ervaringen en ideeën centraal staat.

Gaat u mee?
Gaat u mee on tour? Kijk voor alle data op de flyer en bekijk deze website voor meer informatie over wat meedoen aan de pop-up store betekent. Of neem contact op met Leontien van Lierop via het e-mailadres lvanlierop@utrechtzorg.net.

De Ik Zorg Shop is een initiatief van de Utrechtse Werktafel, UWV, Utrechtzorg en regionale zorg- en welzijnsorganisaties.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk