Eerste hulp bij bedwantsen in Nieuwegein

Bedwantsenplagen nemen alleen maar toe in Nederland en dat komt omdat er steeds meer mensen reizen. De link? Als jij in een hotelkamer logeert waar ook bedwantsen verblijven, dan kunnen ze ‘meeliften’ met je bagage. Zonder het te merken verspreid jij een plaag en breng je deze zelfs mee naar je woning of bedrijf in Nieuwegein! En als dat gebeurt, hoe los je dat dan op?

Harde middelen, maar méér resultaat
Bedwantsen zijn niet te bestrijden met sprays tegen insecten of andere middelen die je in een bouwmarkt of elders kunt kopen. Het is namelijk zo dat bedwantsen al veel resistentie hebben opgebouwd tegen bestaande middelen, zodanig dat ze alleen nog met drie middelen aangepakt kunnen worden:

  1. Met een zeer sterk insecticide.
  2. Met een stoomapparaat.
  3. Met een hittekanon.

Wat het beste werkt? Dat is zeer afhankelijk van de ernst van de plaag. In sommige gevallen volstaan gif en stoom. In weer andere gevallen moet er (ook) met een hittekanon gewerkt worden om alle bedwantsen tot op het laatste eitje te kunnen doden. Niet voor niets roepen mensen de hulp in van ongediertebestrijder Wilfred de Greef van WG Plaagdierpreventie als er een bedwantsenplaag in Nieuwegein uitbreekt.

Hoe gaat Wilfred te werk?
Wilfred voert eerst een inspectie uit. Hij gaat na of er wel sprake is van bedwantsen en hij bepaalt met welke middelen het beste resultaat verkregen kan worden. Ga je akkoord met zijn plan en de bijbehorende kosten, dan gaat hij snel voor je aan het werk. Wil je contact met hem maken? Ga dan naar Bedwantsenbestrijden en toets daar ‘Nieuwegein’ in, dan kun je meteen een afspraak regelen met Wilfred of hem alvast naar een prijsopgave vragen.

Kun jij zelf nog iets doen tegen bedwantsen?
Besmet beddengoed kun je in een gesloten zak naar de wasmachine vervoeren. Vervolgens kun je het textiel op 60 graden (of meer) wassen om de daarin aanwezige bedwantsen, eitjes en larven te doden. Althans, dit kan één van de instructies zijn die Wilfred je opgeeft. Meer weten over bedwantsen aanpakken in woningen of hotels in Nieuwegein? Hij kan je er alles over vertellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren