Eerste herinneringscertificaat Nieuwegein Awards

Dinsdagavond 29 maart j.l. ontving Ondernemer van het Jaar 2011 Cees van Suylekom in zijn Kleur, geur en smaakcentrum het eerste herinneringscertificaat van de Nieuwegein Awards 2011 uit handen van presentator René Hansen. De organisatie van Nieuwegein Awards heeft voor alle genomineerden en prijswinnaars zo’n certificaat laten maken. Het is uitgevoerd in de kleuren en stijl van de posters en bevat, naast de naam van genomineerde of winnaar, de tekst van het juryrapport. De certificaten worden nog deze week aan betrokkenen toegestuurd of bij hen bezorgd.
Aanleiding om juist nu het certificaat aan Van Suylekom te overhandigen was gelegen in het feit dat deze avond in zijn Kleur, geur en smaakcentrum de officiële presentatie plaats vond van de nieuwste uitgave van OnderNamen, het zakelijk magazine voor ondernemend Nieuwegein. In het blad staat een artikel over de Nieuwegein Awards evenals een paginagrote advertentie voor de sponsoren van dit evenement. Van Suylekom vertelde het certificaat een erg leuk gebaar te vinden en het ingelijst een mooi plekje in zijn bedrijf te geven.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: