Eerste groenwandeling 2019 in Hoogzandveld, Zandveld en Lekboulevard

Ook in 2019 organiseert de Groengroep van Wijkplatform Hoogzandveld, Zandveld & Lekboulevard vier groenwandelingen, gespreid over de seizoenen en de wijken. In 2018 werd vooral duidelijk dat er veel en gevarieerd groen in de wijken te vinden is en werd er uitleg gegeven over de beeldbestekken die de gemeente hanteert voor het onderhoud. In 2019 ligt het accent vooral op de verscheidenheid aan bomen, struiken en heesters.

De eerste wandeling is op donderdag 25 april. Deze wandeling gaat door de wijk Hoog Zandveld en start om 15.00 uur bij Buurtplein Zuid aan de Ratelaar. Aanmelding kan via het e-mail adres: info@wijkplatformhzl.nl.

Doelstelling van de wandelingen zijn om meer bewoners te betrekken bij het groen, genieten van het groen, uitleg geven over het groen en de wijkbewoners actiever laten meedenken over hun buurt en wijk. De gemeente en het wijkplatform staan open voor bewonersinitiatieven. Deze horen zij graag tijdens de wandeling.

Wijkplatform Hoogzandveld, Zandveld & Lekboulevard staat voor leefbaarheid, veiligheid, sociale samenhang en bewonersparticipatie in haar drie wijken. Om het groen onder de aandacht te brengen en ook, waar nodig, te verbeteren, heeft het wijkplatform haar Groengroep opgericht met leden, vrijwilligers en bewoners. Bij terugkomst zijn de deelnemers uitgenodigd voor een kopje koffie of thee. De volgende wandelingen in 2019 zijn op de donderdagen 20 juni (19.00 uur), 22 augustus (19.00 uur) en 3 oktober (14.00 uur).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren