Eenzijdig ongeval op de Plettenburgerbaan

Een 29-jarige automobilist uit Utrecht botste zondag 19 januari op de Plettenburgerbaan op een boom en raakte licht gewond. Rond 01.15 uur kregen agenten een melding van een mishandeling op de Goudenregenhof. Een van de betrokkenen was weggereden in een auto.

Agenten op weg naar de locatie kwamen de Utrechter tegen op de Plettenburgerbaan. De agenten keerden de politieauto en reden de Utrechter achterna. Even later zagen zij dat de Utrechter tegen een boom was gebotst. Bij het aanspreken, constateerden de agenten dat de man alcohol had genuttigd. Na behandeld te zijn in het ziekenhuis werd op het bureau een ademanalyse afgenomen. De uitslag hiervan bedroeg 730 ug/l en is ruim drie keer meer dan de wettelijke limiet. Bovendien bleek dat de Utrechter geen rijbewijs had. Tegen de 29-jarige man wordt proces-verbaal opgemaakt.Onze fotograaf Frits Kleppe was ter plekke en maakte enkele foto’s. (Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto’s)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren