Eenmalige bijdrage

In het kader van de Subsidieregeling Amateurkunst stelt de gemeente eenmalige bijdragen beschikbaar voor projecten of investeringen amateurkunst. Voor projecten of investeringen die uitgevoerd worden tussen 1 december 2001 en 1 juni 2002 moet de subsidieaanvraag binnen zijn vóór 1 september 2001. Er mag ook al aangevraagd worden voor projecten of investeringen die tot 1 september 2003 plaatsvinden. In 2001 is hiervoor nog een bedrag van fl. 22.125,– beschikbaar.

Aanvragen worden tweemaal per jaar voorgelegd aan de Commissie Amateurkunst die ze toetst op de ‘te verwachten bijdrage aan de kwaliteit en verscheidenheid van de Nieuwegeinse amateurkunst’. Deze commissie adviseert burgemeester en wethouders over toekenningen. Subsidies kunnen worden aangevraagd door amateur-gezelschappen, scholen en anderen die actief zijn in de amateurkunst in Nieuwegein.

Nadere informatie, onder meer over de voorschriften die aan een subsidieaanvraag gesteld worden, is te vinden in de Subsidiewijzer Amateurkunst, op te vragen bij de heer V. Münzebrock van de afdeling Welzijn van de gemeente Nieuwegein, telefoon 6071409

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk