EENDJE! jeugdtheater voor 6+ in de herfstvakantie in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Op donderdag 25 oktober om 14.30 uur is er een erg leuke voorstelling in het Dorpshuis op Fort Vreeswijk: Eendje. De voorstelling toert door Nederland en doet verschillende schouwburgen aan; de reacties zijn enthousiast. In de herfstvakantie is deze voorstelling te zien in het Dorpshuis Fort Vreeswijk. Door een mooie bijdrage van het Veerhuis, is de entree heel laag en kan ieder kind komen genieten van dit leuke theater.

In de voorstelling EENDJE speelt Kim van Zeben een journaliste die voor het radioprogramma Pia op Pad een reportage maakt over een eendje. Het beestje is wat onaangepast en weet niet goed of ze nu een eend of een mens is. Het zoekt haar weg naar een gelukkig bestaan. Dat leidt tot vele hilarische, vaak zeer beeldende scènes onder meer in een riool waarin eendje een rat ontmoet. Als ze een huis wil huren, ondergaat ze een test waaruit moet blijken of ze normaal is.

Kim van Zeben is geboren en getogen in Nieuwegein. Ze is een zeer veelzijdige actrice die afgelopen tien jaar in talloze voorstellingen speelde waaronder Minoes, Jip en Janneke, Woef Side Story en Klucht lijkt met deze derde solo, de eerste voor kinderen, haar definitieve vorm te hebben gevonden. Ze heeft een innemende présence, is mimisch sterk, kan uitstekend acteren, goed zingen, prachtig spelen met poppen en heeft ook nog eens een enorm arsenaal aan gekke stemmetjes.

Reserveren is aanbevolen
Kaartjes kosten € 3,- en mensen met een Nieuwegeinpas betalen slechts € 1,-.Een unieke kans voor iedereen om te komen genieten van een geweldige voorstelling. Stuur een email naar dorpshuisvreeswijk@gmail.com, of bel met de beheerder van het Dorpshuis: 06-21664918. De zaal gaat open om om 14.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren