Een winterfestival op de Newtonbaan 12 bij het ROC

ROC Midden Nederland opent dit jaar voor het eerst haar deuren weer voor bezoekers en toekomstige studenten van een mbo-opleiding op donderdag 28 november a.s. Het Horeca & Toerisme College ontvangt haar gasten, ondanks de omvangrijke bouwwerkzaamheden aan het gebouw op de Newtonbaan 12 in Nieuwegein, gewoon op dit adres. Potentiële studenten Toerisme & Recreatie, Horeca en Facilitaire Dienstverlening zijn samen met hun ouders/verzorgers van harte welkom om tussen 18.00 uur en 21.00 uur een kijkje te komen nemen. Eén ding is zeker: de Open Avond van het Horeca & Toerisme College is dit jaar anders dan anders!

foodtruck

Voorlichtingen in winterfestival setting
De opleidingen van het Horeca & Toerisme College worden dit schooljaar vanwege de verbouwing op tijdelijke locaties gegeven. Om toekomstige studenten toch een goed beeld te geven van de locatie op de Newtonbaan en de sfeer van het college is gekozen voor een verrassende opzet van de Open Avond. Gastvrijheid is de rode draad binnen het Horeca & Toerisme College. Het college pakt dan ook goed uit met een waar winterfestival. Denk aan een gezellig foodplein met diverse foodtrucks, lichtjes en vuurkorven. Daarnaast heeft elke opleiding een eigen festivaltent waarin voorlichtingen plaatsvinden en bezoekers in gesprek kunnen met studenten en docenten.

VR-experience in het nieuwe gebouw
Uiteraard speelt het nieuwe gebouw ook een prominente rol op de Open Avond. Studenten die voor het Horeca & Toerisme College kiezen, gaan vanaf september 2020 studeren in een modern en eigentijds gebouw. Middels VR-brillen en een rondleiding op de bouwplaats maken ze alvast kennis met het mooie vernieuwde gebouw in wording!

Bent u van plan de Open Avond van het Horeca & Toerisme College te bezoeken op de Newtonbaan 12 op donderdag 28 november a.s.? Kleed u dan lekker warm aan! Meer informatie over de Open Avond vindt u op www.rocmn.nl.

Profiel Horeca & Toerisme College
Het Horeca & Toerisme College is een van de 13 kleinschalige, branchegerichte mbo-colleges van ROC Midden Nederland. Op het Horeca & Toerisme College worden studenten opgeleid voor de Horeca, de wereld van de Facilitaire Dienstverlening of de sector Toerisme & Recreatie. Studenten leren om de wensen van hun gasten te vervullen en ze te laten genieten van een professioneel bereide maaltijd, een prettige werkomgeving of een welverdiende vakantie. In de interne levensechte leerbedrijven doen studenten in een vertrouwde, veilige omgeving praktijkervaring op.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren