Katern

Een rolcontainer huren in Utrecht, dit moet je weten

Zodra jij begint of al bent begonnen met je eigen winkel in Utrecht ga je afval genereren, sommige ondernemers hebben veel afval en en ander wat minder. Welke container kies je? Ga je voor een grote rolcontainer met een lage ledigingsfrequentie of juist voor de kleine container met een hoge ledigingsfrequentie? Je bent niet de enige met twijfels hierover en voor beide opties valt wat te zeggen. Het is nu de kunst om voor je bedrijf te bepalen wat de belangrijkste argumenten zijn om de juiste keuze te maken.

Bij MKB-afval kun je diverse rolcontainers huren in Utrecht. Bij rolcontainers huren Utrecht zijn de  kleinste 2 wiels containers 240 liter en de grootste is de 4 wiels 1100 liter rolcontainer, hier tussen in zit nog de 360 liter (2 wiels) en een 660 liter (4 wiels). Let op de 1100 liter kan niet door een normale deuropening, het advies is dan om een 660 liter te bestellen. Wanneer je je bij MKB Afval aansluit ontvang je binnen 24 uur (op werkdagen) een afvalkalender met daarop een vast inzameldag. Zij hebben alle rolcontainers op voorraad staan dus kunnen ze ook super snel uitleveren. Wist je dat de inzamelfrequentie kosteloos kan verhogen en ook weer verlagen?

Razendsnel afval inzamelen in Utrecht
MKB-afval komt meerdere keren per week in Utrecht met diverse vuilniswagens. Zodat al het afval apart en super snel kan worden ingezameld. Heb je een keer extra afval? Ook dat is geen probleem. In je eigen MKB-afval omgeving kun je een extra lediging inschieten, bellen, mailen of chatten met de deskundige klantenservice kan natuurlijk ook. Wil je je rolcontainer omwisselen voor een groter of kleiner model? Ook dat kun je aan de klantenservice doorgeven. Hoe dan ook zij lossen het voor je op.

Bespreek het met je afvalinzamelaar
Een grote of kleine rolcontainer, een hoge of lage ledigingsfrequentie of een ondergrondse container. Er zijn volop mogelijkheden voor het inzamelen en verwerken van het bedrijfsafval. Het is een goed idee om zo nu en dan eens te analyseren of de afvalinzameling van je bedrijf nog op orde is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk