Een nieuw platform voor popmuziek in Nieuwegein

Poppositie zet popmuziek in Nieuwegein op de kaart. Poppositie is een nieuw platform voor popmuziek in Nieuwegein met als doel het versterken van het popklimaat in de stad.Poppositie organiseert, ondersteunt en informeert. In de loop van 2010 worden verschillende nieuwe evenementen opgezet en bestaande organisaties en activiteiten ondersteund. Nieuwe evenementen in 2010 zijn onder andere het Cafestival in Jobzz Cafe (mei en juni), PopFort Trouvaille in Fort Jutphaas (juli, augustus, september) en Biebconcerten in de Centrale Bibliotheek Nieuwegein (september tot en met december). Nieuwe evenementen in samenwerking met bestaande organisaties zijn onder meer Geinbeat City Blues in oktober 2010.

Inwoners, organisaties en muzikanten in Nieuwegein die een podium zoeken of zelf een goed idee hebben voor een podiumactiviteit, kunnen aankloppen bij Poppositie voor hulp, advies en financiële middelen. Speel je zelf in een band en wil je meer optreden? Heb je een goed plan voor een podiumactiviteit, zoek je ondersteuning voor je stichting of vereniging? Of wil je op de hoogte gehouden worden over popmuziek in Nieuwegein? Bij Poppositie ben je voor al deze zaken aan het goede adres.Poppositie is een productie van ZIMIHC huis voor amateurkunst in opdracht van de Gemeente Nieuwegein. Alle activiteiten worden uitgevoerd in samenwerking met lokale organisaties uit Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!