Een ‘lach en een traan’ bij het Rode Kruis in Nieuwegein

Op donderdag 6 oktober 2016 was er een vergadering van het Rode Kruis Nieuwegein voor de vrijwilligers van de mantelzorgondersteuning en de sociale activering. Tijdens deze bijeenkomst was er speciale aandacht voor twee vrijwilligers vanwege een 10-jarig jubileum en een afscheid.

Coördinator mantelzorgondersteuning Carla Buursema heeft tijdens deze bijeenkomst de heer Koos de Jong en zijn vrouw in het zonnetje gezet. Koos is al 10 jaar vrijwilliger als mantelzorg ondersteuner en dat verdient een bloemetje, een oorkonde en een mooie speld.

Helaas werd er ook afscheid genomen van een goede vrijwilliger. Corrie van Everdingen ontving uit handen van Carla Buursema een bloemetje als dank voor haar jarenlange inzet. Ze zal gemist worden.

Er zijn nog veel meer vrijwilligers nodig zijn die een middag per week of per twee weken de zorgtaken van een mantelzorger over kunnen nemen. Op de vergadering werd duidelijk dat mensen die bezocht worden erg dankbaar zijn voor de steun die zij krijgen en dat zij genieten van het gezelschap. Voor meer informatie of aanmelden als vrijwilliger voor mantelzorgondersteuning of sociale activering kan je terecht bij Carla Buursema, telefoonnummer: 06-30988453 / 030-6047886.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk