Een hoesje vinden voor je iPhone 14 Pro Max: zo doe je dat

De iPhone 15 Pro Max mag dan wel de nieuwste iPhone zijn, maar laten we eerlijk zijn: een hele grote upgrade ten opzichte van de iPhone 14 Pro Max is het niet. Veel mensen gebruiken dan ook nog steeds hun 14 Pro Max. Ben je nu op zoek naar een hoesje voor dit toestel? Dan leggen we je graag uit hoe je een geschikt hoesje vindt.

Bedrukt of gewoon een effen kleur?
Toen de iPhone net uit was, zagen we heel veel hoesjes in heftige patronen en kleuren. In de jaren daarna waren effen hoesjes en transparante cases helemaal in. Vandaag de dag zijn de heftige kleuren weer helemaal terug. De iPhone 14 Pro Max hoesjes vind je dan ook in kleuren als Dream Swirl Pink, Art Wave Black of Colorful Zebra.

Wil je gewoon een effen hoesje? Dan kun je ook voor de hoesjes van Apple zelf kiezen. Die zijn gemaakt van siliconen en bieden een hoge kwaliteit. Het mooie daarvan is dat ze standaard voorzien zijn van MagSafe (zonder ring op de achterkant van je hoesje). Dan kun je dus ook altijd en overal draadloos opladen.

Groot merk of niet?
Je kunt natuurlijk kiezen voor een hoesje van een groot merk als Decoded, Nudient of Apple zelf, maar je kunt ook kiezen voor de wat onbekendere merken. Tegenwoordig zegt een merknaam eigenlijk niet zoveel meer. Ook de goedkopere, onbekendere hoesjes zijn tegenwoordig van hoge kwaliteit.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de merken Selencia of iMoshion. Deze hoesjes kennen een solide bouwkwaliteit en doen echt niet onder van de grote merken die hoesjes verkopen die twee keer zo duur zijn. Kies dus gerust wat je mooi vindt, en wat bij je portemonnee past.

Let op dat het echt een Pro Max hoesje is
Bij je zoektocht naar een hoesje voor je iPhone 14 Pro Max ga je heel wat hoesjes tegenkomen die eigenlijk voor de iPhone 14 Pro bedoeld zijn. Goed om te weten: de Pro is een tikkie kleiner dan de Pro Max. Deze hoesjes passen dus niet op je iPhone 14 Pro Max. Kijk dus goed of het hoesje echt om je Pro Max past.

Tijdens het shoppen kun je bij veel webwinkels filteren op het model telefoon. Kies in de filters voor de iPhone 14 Pro Max, en je ziet alleen de hoesjes die voor deze telefoon geschikt zijn. Op die manier voorkom je dat je je hoesje moet terugsturen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk