Een herfstvakantie vol met leuke activiteiten

Deze herfstvakantie, van 22 tot en met 25 oktober, organiseren de combinatiefunctionarissen van de gemeente Nieuwegein voor alle jeugd in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar weer veel leuke en sportieve activiteiten.

De week start op dinsdag 22 oktober met een Kleuterparade waar kinderen van 4 t/m 6 jaar in de sporthal van Sport- en Evenementencomplex Merwestein worden vermaakt met originele spellen en activiteiten. Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Dan kan je op woensdag 23 oktober bij Sport- en Evenementencomplex Merwestein kennismaken met urban dansstijlen zoals breakdance, streetdance en hiphop. Ook op woensdag staat de populaire judoclinic op het programma. Deze wordt in twee groepen, voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar, gegeven bij Comby Sport in Nieuwegein.

Op donderdag 24 oktober wordt in Sporthal Galecop voor kinderen van 6 t/m 12 jaar een hanbalclinic georganiseerd. Kinderen leren gooi- en vangtechnieken en spelen wedstrijden. Op vrijdag 25 oktober wordt de week afgesloten met een combinatie van watersporten in het zwembad van Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Wanneer je een A-zwemdiploma hebt en tussen 6 en 12 jaar oud bent kan je meedoen.

Alle activiteiten vinden plaats in de week van 22 t/m 25 oktober. Deelnemen aan de activiteiten kan voor € 1,- per persoon/per keer. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten, data en om je in te schrijven op www.merwestein.nl (Agenda).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren