Een heerlijke Bourgondische brunch

Op zaterdag 15 oktober jl. stelde Roger van der Walle van Restaurant Bourgondisch Vreeswijk in Nieuwegein geheel belangeloos zijn locatie ter beschikking van gasten en vrijwilligers van De Zonnbloem voor een uitgebreide Bourgondische brunch. De Zonnebloem Nieuwegein-Zuid heeft veel gasten in Vreeswijk die door hun leeftijd of een fysieke beperking niet meer in staat zijn om een hele dag uit te gaan met de Zonnebloem. De lunch bij Bourgondisch Vreeswijk was mede daarom een geweldig initiatief en een bijzonder geslaagde activiteit.

Namens De Zonnebloem Nieuwegein-Zuid kregen alle aanwezige gasten 3 loten. Door de samenwerking met de plaatselijke middenstand konden er mooie prijzen verloot worden. “De Zonnebloem Nieuwegein-Zuid is heel blij met dit initiatief. Door het aanbod van Bourgondisch Vreeswijk en de giften van lokale winkeliers zijn wij in staat om een activiteit als de Bourgondische brunch kosteloos aan onze gasten te kunnen aanbieden.”

De gasten zijn allemaal vol lof over deze brunch en zijn het ook roerend met elkaar eens: het was gezellig en ze hebben heerlijk gegeten. Iedereen, gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem Nieuwegein-Zuid, kijkt alweer uit naar volgend jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk