Een frisse start in Cityplaza

Op de allereerste zondag van het nieuwe jaar 2004, zondag 4 januari, opent winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein haar deuren voor een gezellige koopmiddag in winterse sferen. Dit van 12.00 uur tot 17.00 uur.

U wordt in het nieuwe jaar bij Cityplaza warm verwelkomd in een frisse, winterse wereld. Wandelende sneeuwpoppen, winterse muziek en spectaculaire eyecatchers zorgen voor een speciale sfeer. Diverse activiteiten zullen de feestvreugde verhogen voor jong en oud.

IJsklimwand

Op het plein aan de Raadstede staat de meest sensationele ijsklimwand simulator van Europa! Met stijgijzers en ijsbijlen moet je de 10 meter hoge wand bedwingen. Mist, wind en sneeuwstormen horen erbij… Wie durft!

Snowboardsimulator

Een snowboardsimulator mag natuurlijk niet ontbreken op deze winterse dag. Probeer op je board te blijven staan ondanks de abrupte wendingen en oefen alvast voor je wintersportvakantie. Enjoy the ride!

IJzige Eskimo

In een magische witte wereld zit een eskimo statig op zijn ijsschots. In de ijzige kou zit hij in een wak te vissen… IJzig doch vriendelijk, verrast hij zo nu en dan de bezoekers van Cityplaza. Een plaatje om naar te kijken.

Sneeuwpop op hoge poten

Deze sneeuwpop torent hoog boven onze gasten uit en heet iedereen hartelijk welkom in Cityplaza. Bovendien zal hij iedereen attent maken op de winteractie van Foodplaza, waarmee heerlijke prijzen te winnen zijn. Bij de ondernemers van FoodPlaza kunt u voor een aantrekkelijke prijs genieten van een pauze met een heerlijk kopje koffie en iets lekkers of een heerlijke lunch.

Wintermuziek

Gezellige muziek hoort erbij en twee muziekbands maken de winterse sfeer in Cityplaza op swingende wijze compleet.

Smullen van een sneeuwwolk

Alle kinderen, maar natuurlijke ook de ouderen onder ons, kunnen genieten van een gratis sneeuwwitte, suikerspin. Vers gemaakt en uitgedeeld door onze vrolijke sneeuwpop.

Sneeuwwitte ballonnen

Wat is een feestelijke dag zonder ballonnen… alle kinderen krijgen van ons hartverwarmende sneeuwpoppenduo gratis een sneeuwwitte ballon uitgedeeld.

Wintertrein

Opzij…! De jongste bezoekertjes mogen een ritje maken op onze speciale Cityplaza Wintertrein. De trein laat je Cityplaza weer van een andere kant zien.

Knuffelsneeuwpop

Al eens een sneeuwpop geknuffeld? Deze sneeuwpop is alles behalve koud en is dol op knuffelen met kinderen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk