Katern

Een boek om je soulmate te vinden

‘Een boek voor als je de behoefte voelt om je te verbinden, om je soulmate te vinden´, zo omschrijft toneelregisseur en schrijver Geert Kimpen (1965) zijn nieuwste roman ‘Rachel en het mysterie van de liefde’. Op dinsdag 21 juni om 20.00 uur komt hij in het Literair Café in de bibliotheek hierover een lezing geven.

De auteur van onder andere ‘De Kabbalist’ en ‘De Geheime Newton’ gaat die avond in op vragen zoals: is liefde eeuwig, komen zielsverwanten elkaar altijd tegen in dit leven, kan iemand meerdere zielsverwanten hebben en is het mogelijk om opnieuw je hart te openen wanneer het eenmaal gruwelijk is vertrapt?

Om dit boek te kunnen schrijven heeft Kimpen naar eigen zeggen ‘veel oude, geheime Bijbelteksten’ bestudeerd. Hieruit blijkt volgens de auteur dat Moeder Maria geen heilige maagd maar een tempelpriesteres was.’Tempelpriesteressen hielpen mannen in die tijd met het seksuele, om mannen in te wijden in het Goddelijke. Dit werpt een totaal ander beeld op Maria.’

Singer-songwriter Elenne May speelt voor de lezing en in de pauze haar sferisch mysterieuze. Zij introduceert hiermee de biebconcerten. Een serie concerten in de bibliotheek gegeven door jonge, veel belovende muzikanten.
    
Kaartjes voor de avond zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek Nieuwegein en bij Boekhandel Manschot.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk