Een avond in oecumenisch verband

De oecumenische werkgroep vorming en toerusting van de Taborparochie, PGNN en de Rank, organiseert op dinsdag 27 oktober weer een boeiende activiteit in het kerkelijk centrum De Rank aan de Lupinestraat in Nieuwegein zuid. De avond begint om 18.00 uur met de inmiddels gebruikelijke Bijbelse maaltijd. Om 20.00 uur start het avondprogramma. Dit keer is kunstenaar Marc Paul Welters, een bekend “Labyrinthlegger”, de gast. Hij zal uitleggen wat een labyrinth is, waar we overal in de wereld labyrinthen tegenkomen en meer.

‘Maar het belangrijkste en ongetwijfeld ook het meest boeiende onderdeel van de avond zal zijn: het door onszelf lopen van het labyrinth dat Marc Paul heeft ontworpen en dat hij in de loop van de dag op de vloer van de prachtige kerkzaal van de Rank voor ons heeft gelegd’ aldus Bert Stekelenburg van de werkgroep.

Voor wie meer wil weten verwijzen we hier naar diverse internetsites die je via google kunt vinden. Ook is er op de website van de kunstenaar van alles te zien en te lezen. Opgeven (maaltijd en avond €10,-; onderdelen apart €5,-) kan vanaf nu al bij Door Frequin (d.frequin@kpnmail.nl), Tineke Bisschop (tineke.bisschop@ziggo.nl) of Ali Driezen (hermandriezen@versatel.nl)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!