Katern

E-reader workshop bij de bibliotheek

Stapels boeken en bladzijdes altijd binnen bereik in één apparaat. Dat kan met een e-reader. Hiermee kunt u bijvoorbeeld tientallen boeken tegelijkertijd meenemen op vakantie en houdt u toch genoeg ruimte over in de koffer voor meer leuke dingen. Meer weten over de mogelijkheden van zo’n ‘boekenkast op zakformaat’?

Op donderdagmiddag 12 mei (16.00 – 17.00 uur) houdt de bibliotheek, in samenwerking met Media Markt Nieuwegein, een gratis e-reader workshop. Tijdens de workshop geeft een medewerker van Kobo u uitleg over hoe zo’n e-reader werkt, wat de mogelijkheden van het apparaat zijn en wat er voor verschillende modellen zijn. Ook vertellen bibliotheekmedewerkers u meer over websites waar u gratis e-books kunt downloaden. En ze laten zien hoe u als bibliotheeklid gratis meer dan 10.000 boeken kunt lenen.

De workshop is toegankelijk voor iedereen en vindt plaats bij bibliotheek De tweede verdieping aan het Stadsplein 1C in de binnenstad van Nieuwegein.
Aanmelden is verplicht en kan via het online inschrijfformulier of bij het infopunt in de bibliotheek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren