Duurzaamheidsgesprek met Herman Wijffels

Kansen zien en pakken! Verken samen met Herman Wijffels zijn en uw visie op een nieuwe wereld en ontdek wat dit betekent voor uw bedrijf. Wijffels: “Nieuwe technologie gaat ons echt helpen en door in te zetten op duurzaamheid zal de Nederlandse economie concurrerender worden.” De gemeente Nieuwegein organiseert dit duurzaamheidsgesprek voor de eerste keer. Wethouder Hans Reusch: “Wat mij betreft is dit de eerste in een jaarlijkse traditie. Laten we elkaar blijven inspireren op weg naar een duurzame stad.”

Professor Herman Wijffels is de eerste spreker van de jaarlijkse duurzaamheidslezing in Nieuwegein dinsdag 1 oktober. Alle ondernemers uit Nieuwegein zijn uitgenodigd. Maar ook andere belangstellenden zijn welkom. De bijeenkomst wordt gehouden in de Bibliotheek De Tweede Verdieping (stadshuis, Stadsplein 1c, Nieuwegein) van 20:00 – 21:30 uur met na afloop borrel met hapjes. Inloop vanaf 19:30 uur. Deelname is gratis, wel graag aanmelden bij Ellen van Maanen, e.vanmaanen@nieuwegein.nl of 030-6071406.

Herman Wijffels was onder andere voorzitter van de hoofddirectie van de Rabobank, lid van de Board van de Wereldbank te Washington, kabinetsformateur en voorzitter van de SER. Momenteel is hij hoogleraar Duurzaamheid en Maatschappelijke Verandering aan de Universiteit van Utrecht en co-voorzitter van World Connectors, een organisatie die zich inzet voor een duurzame en rechtvaardige wereld. Hij pleit voor een nieuw bewustzijnsniveau, waarbij de economie ten dienste staat van mensen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk