Katern

Dutch Gold & Silver Event 2014

Op zaterdag 29 maart vindt in ‘t Veerhuis in Nieuwegein het Goud & Zilver Event 2014 plaats. Een viertal zeer boeiende presentaties vormen de hoofdmoot van dit event. Internationaal bekende sprekers zullen spreken over goud, geld, zilver, bitcoin en de economie.

Is er sprake van hernieuwde belangstelling voor kopen en beleggen in goud en zilver? Wat is de waarde van goud ten opzichte van geld of digitale valuta’s als bitcoin? Deze vragen en nog veel meer zullen tussen 13.00 en 17. 00 uur besproken gaan worden in de presentaties van gerenommeerde sprekers als Willem Middelkoop, Brecht Arnaert, Koos Jansen, Peter Vermeulen, Jan Robert Schutte, met als klinkende titels: Bitcoin: beter geld dan goud? – Vind de goudmijn in het mijnenveld! – Rendement en bescherming met goud- en zilveropties en The Big Reset: In Gold We Trust.

Met de speciale kortingscode BF14 van Biflatie.nl kunt u nu € 10,00 korting krijgen op prijs van 40,00 euro. U kunt zich hier inschrijven. Meer informatie vindt u op de Goud & Zilver Event pagina van Edelmetaal-Info.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!