Durf te vragen!

Bent u, of kent u iemand die blij gemaakt kan worden met hulp bij de boodschappen, een warme maaltijd thuisbezorgd, af en toe een praatje door de telefoon, een briefje door de brievenbus, medicijnen ophalen, digitaal helpen met huiswerk of iets anders? Laat het weten!

Dorpshuis Fort Vreeswijk is de actie GoedeBuur gestart voor iedereen die even hulp nodig heeft. Wilt u meewerken of heeft u een hulpvraag, bel dan het speciale nummer voor deze actie: 06 – 21664918. Geef uw naam en telefoonnummer door en dan wordt u teruggebeld. Het team van actie GoedeBuur zoekt dan naar een goede oplossing.

Actie GoedeBuur brengt het beste in Vreeswijk naar boven!
In deze tijd van Corona-crisis zijn er veel buurtgenoten die graag iets voor een ander betekenen. Meer dan 40 buurtbewoners hebben aangeboden om wat voor hun medebewoners te doen. En dan zijn er nog de buurtbewoners die zelf al lang hun hulp aangeboden hebben aan hun naaste buren.

Het aanbod is heel breed. Meerdere mensen bieden aan om regelmatig een praatje per telefoon te maken, een bloemetje te komen brengen, een leuk kaartje in de bus te doen of een leuke tekening, te koken (ook vegetarisch), boodschappen te doen, medicijnen op te halen, tijdschriften uit te lenen, samen iets met kinderen te doen, Paastaarten te bakken of te helpen bij het online-bestellen.

In de wijk Vreeswijk staan op verschillende punten (nieuwe) boekenkastjes met gratis boeken. Ook als u een vraag heeft voor ondersteuning die hier nog niet bijstaat, kunt u bellen. Het team van actie GoedeBuur zoekt dan naar een goede oplossing.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!