Duo opgepakt na mishandeling van een man en vrouw op HoogZandveld

Zondagmiddag 7 januari jl. rond 15.00 uur heeft de politie van Nieuwegein twee daders kunnen oppakken dankzij een oplettende getuige. Hij zag hoe een man en vrouw werden afgetuigd op de parkeerplaats van het winkelcentrum waarna het de twee daders met een auto vluchtte.

De oplettende man die het zag gebeuren noteerde het kenteken van de auto van de daders en gaf dit direct door aan de politie. De politie kon het tweetal in de buurt aanhouden en werden meegenomen naar het politiebureau.

Het is onbekend welk letsel de man en vrouw hebben opgelopen. Zij zullen aangifte doen van mishandeling. De twee daders hebben korte tijd vastgezeten en zij zullen zich binnenkort moeten verantwoorden. De politie verzoekt eventuele getuigen van de mishandeling zich te melden via het meldnummer 0900-8844.

De cel waarin de daders korte tijd vast zijn gezet. Foto: Politie Nieuwegein

One thought on “Duo opgepakt na mishandeling van een man en vrouw op HoogZandveld

  1. A. De Heus

    HOEZO? Korte tijd vast? Dit is weer typisch Nederland!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren