Dunavast en EQUANS voorzien Foodcourt Nieuwegein van elektrische laadpunten

Dunavast en EQUANS gaan een samenwerking aan voor het Foodcourt A27 bij Nieuwegein. Op deze strategisch locatie, gelegen op bedrijventerrein Het Klooster, wordt een viertal horeca units gerealiseerd met in totaal ca. 2.300 m2 bruto vloeroppervlakte en ruim 200 parkeerplaatsen. EQUANS gaat op het parkeerterrein de laadpunten plaatsen en exploiteren. Het gaat in totaal om 8 DC snelladers en 8 AC laadpalen.

Duurzame ambitie
Volgens Coen Sterk, investment manager bij Dunavast, hebben alle beoogde gebruikers van het Foodcourt een duurzame ambitie met betrekking tot gezondheid, productie van voeding, afvalverwerking en minimalisatie van het aantal logistieke bewegingen. “In het ontwerp is rekening gehouden met het gebruik van circulaire materialen, de meest energiezuinige verlichting en op het terrein zullen veel groenelementen worden toegepast. Door de samenwerking met EQUANS voegen we daar nu 16 laadpunten aan toe. Een welkome aanvulling voor de bezoekers met een elektrische auto.”

Foto: Ruud Schenk (EQUANS) en Aart Jan Verdoold (Dunavast) ondertekenen contract

Eat & Charge
Ralph van Moorsel, directeur E-mobility bij EQUANS: “We bieden al slimme laadoplossingen in verschillende grote steden, maar dit doen we ook steeds vaker bij private en semi-publieke klanten. Een project als Foodcourt Nieuwegein sluit aan op onze ambitie om samen met onze partners te werken aan een duurzaam bereikbaar Nederland. We helpen hiermee e-rijders op doorreis hun eindbestemming te bereiken.”

De bouw van het project is inmiddels van start gegaan, de oplevering staat gepland voor het einde van 2022.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren