Katern

Duikteam Nieuwegein aanwezig op de verenigingenmarkt

Zaterdag 31 augustus is Duikteam Nieuwegein aanwezig op de verenigingenmarkt op winkelcentrum Cityplaza om de proefduik die 8 september georganiseerd wordt te promoten. Heb je altijd al eens willen duiken? Wil je ervaren hoe het is om onder water te ademen? Kom dan langs op de Verenigingenmarkt en meld je bij de kraam van Duikteam Nieuwegein aan voor de proefduik! De minimale leeftijd voor het maken van een proefduik is 14 jaar. Voor de jeugd vanaf 10 jaar is er de mogelijkheid om mee te gaan snorkelen bij ons jeugdteam.

Wil je meer weten over de onderwaterwereld en de mogelijkheden om die te verkennen kom dan zeker langs op onze stand. Nederland heeft veel te bieden op het gebied van de duiksport. Het leven onderwater zal velen verbazen. Voor de beginnende duikers is er veel te zien in de zoetwaterplassen en het Grevelingenmeer in Zeeland. De gevorderden kunnen hun hart ophalen in de Oosterschelde, waar getijdenwaterduiken gemaakt worden.

Voor de jeugd is er de mogelijkheid om te beginnen met snorkelen in zwembad, wat opgevolgd wordt door de jeugdpersluchttrainingen (duiken in het zwembad).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren