Duikeendtunnel dicht vanwege hangjongeren

Het college van Burgemeester en Wethouders hebben besloten om de Duikeendtunnel in de wijk Doorslag definitief af te sluiten. De voetgangerstunnel werd in 16 november 2011 door plaatsing van hekken al ’tijdelijk’ afgesloten vanwege overlast van hangjongeren. De uitkomst van een onlangs gehouden enquête heeft doen besluiten om de tunnel defintief af te sluiten en aan het verkeer te ontrekken. De gemeenteraad zal hier binnenkort over beslissen.

In de afgelopen jaren kwamen er bij de gemeente vanuit de wijk Doorslag regelmatig klachten binnen met betrekking tot geluidsoverlast en zwerfafval rond de tunnel. Bewoners geven aan dat verschillende groepen jongeren hiervoor verantwoordelijk waren. De geluidsoverlast werd versterkt doordat de tunnel als een soort klankkast fungeerde.
Sinds de afsluiting van Duikeendtunnel moeten voetgangers via de Randijk de trambaan oversteken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren