Dubbelopweken bij TopTown Nieuwegein

Afgelopen week was het de beurt aan de groenteman Galecop die zijn winkel heeft geopend op TopTown Nieuwegein, hét winkelcentrum van Nieuwegein waar u ‘Met een klik van de muis, uw boodschappen in huis’ kunt krijgen. Deze week zijn het de ‘dubbelopweken’ want voor veel artikelen geldt: ‘2 halen, 1 betalen’!

Veel complimenten mocht de groenteman op winkelcentrum Galecopontvangen. Met zijn assortiment aan verse groenten is de groenteman Galecop een prachtige aanvulling op het totale aanbod van ruim 15.000 artikelen die u vanuit uw luie stoel kunt bestellen.

Door de 15.000 artikelen, die met een klik van de muis bij u thuis worden bezorgd, zorgt TopTown Nieuwegein voor een optimaal winkel gemak. Winkeliers uit Nieuwegein hebben zich verenigd in dit unieke concept, samen met De Digitale Stad Nieuwegein, waar reeds vele Nieuwegeiners gebruik van maken. Heeft u zich al ingeschreven? Ervaar het gemak wat TopTown Nieuwegein u kan bieden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren