Katern

Drukke avond voor hulpdiensten Nieuwegein

De hulpdiensten in Nieuwegein hebben een drukke woensdagavond achter de rug. Rond 18.30 uur kreeg de brandweer van Nieuwegein een melding van stankoverlast aan de Nijpelsplantsoen. Ter plaatse bleek het mee te vallen en kon de brandweer snel terug naar de kazerne, maar niet veel later moesten hulpdiensten opnieuw uitrukken.

Omstreeks 20.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verwarde man welke zich op het dak van een huis aan de Leeksterschans bevond. Ook de politiehelikopter werd hiervoor ingeschakeld net als de brandweer van IJsselstein met de ladderwagen. De man is zonder letsel van het dak af gekomen.

Kort na de melding in Fokkesteeg kwam er een oproep van een beknelling aan de Utrechtsestraatweg (foto’s). Hier bleek een man tussen een vrachtauto en de aanhanger klem te zitten. De man kon zich op eigen kracht bevrijden en is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren