Drugsdealers aangehouden waaronder een 20-jarige Nieuwegeiner

De politie heeft afgelopen week een tweetal drugsdealers opgepakt op de Nedereindseweg. Zij vielen op nadat de bestuurder van de auto lachgas aan het inhaleren was uit een ballon. Dit is niet verboden maar wel reden om de auto een stopteken te geven en de twee mannen van 20 en 18 jaar wat vragen te stellen. ‘Het gebruik van lachgas legaal is, maar heeft het wel een negatief effect op de rijvaardigheid’ aldus een van de agenten op Facebook.

De twee mannen deden verdacht en waren wat nerveus. Hierop besloot de politie de mannen te fouilleren. Tijdens de controle kregen de agenten extra informatie van het politiebureau, zij verzochten de agenten ook de auto te onderzoeken. In de auto werd drugs aangetroffen, enkele i-Phones en een grote hoeveelheid contant geld. Ook de 18-jarige bijrijder had drugs bij zich. Alles is in beslag genomen. Beide personen zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De zaak is momenteel in onderzoek bij de recherche.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!