Drugsdealer uit Nieuwegein aangehouden met veel geld en drugs

Woensdag 28 maart jl. is een Nieuwegein aangehouden met veel geld op zak. Hij werd aangehouden in Hardinxveld-Giessendam toen agenten bij een controle een doordringende henneplucht roken. De agenten hielden de 27-jarige man in eerste instantie staande omdat hij een grote barst had in zijn voorruit.

Hennepresten
De bestuurder haalde zelf een zakje met hennepresten uit zijn kleding tevoorschijn, maar nadat hij was uitgestapt, bleef de geur toch nog hangen. In de auto waren op het eerste gezicht geen vreemde zaken of nieuwe hennep(resten) te vinden. Maar doorspeuren leverde wél de vondst van meer dan 10.000 euro aan bankbiljetten en enkele tientallen zakjes met vermoedelijk harddrugs op. Het geld, de drugs en de auto zijn in beslaggenomen. Dat geldt ook voor enkele kilo’s aan hennep en hasj die later in de woning in Nieuwegein van de verdachte werden gevonden.

Witwassen
De verdachte zit vast op verdenking van handel in drugs en witwassen. De recherche zet het onderzoek voort.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren