Dringend gezocht: Schippers fiets- en voetveer De Overkant

Het bestuur van de Stichting De Overkant exploiteert gedurende de zomermaanden (april tot en met september) een toeristisch fiets- en voetveer over de rivier de Lek tussen Jaarsveld en Ameide. Zij zijn, in aanvulling op het huidige schippersbestand, dringend op zoek naar (ex-)schippers (m/v) die gedurende het vaarseizoen een of meer dagen per week beschikbaar zijn.

De vaartijden zijn dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur. Het bezit van een Groot Vaarbewijs + marifooncertificaat is vereist. Aanstelling vindt plaats op basis van een nul-urencontract. De vergoeding bedraagt ruim 12,- euro bruto per uur. De vakantietoeslag bedraagt 8% en reiskosten worden vergoed.

De schippers bepalen in onderling overleg hun werkrooster en starten en beëindigen hun werkzaamheden vanuit de haven van Ameide.

Bent u de klantgerichte en flexibele schipper die wij zoeken, dan kunt u voor nadere informatie contact opnemen met Andries Nellestijn, tel. 06 53126753. Een e-mailtje sturen kan ook: anellestijn@gmail.com.

One thought on “Dringend gezocht: Schippers fiets- en voetveer De Overkant

  1. Hetty van de Geer

    Wellicht is het een idee, deze vacature te gaan vermelden in Schuttevaer, de krant voor schippers. Hiermee word dan gelijk de doelgroep bereikt. Ik hoop, dat er snel een geschikte schipper gevonden word.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren