Katern

Drie prijzen voor Nieuwegein tijdens de Dutch Fitness Awards 2021

Maandag 15 november jongstleden werden de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Dutch Fitness Awards 2021. Personal trainer Rory van den Berg van Allround-fit Personal Training Studio uit Nieuwegein sleepte maar liefst twee titels in de wacht.

Rory kreeg in de categorie Personal Trainers in de gemeente Nieuwegein de meeste stemmen, maar zag de titel aan zijn neus voorbij gaan aan de Nieuwegeiner Wesley Smit. Ondanks dat Rory meer stemmen kreeg, won Smit met een cijfer 9.73 tegen 9.69 van Rory. Dat was dus miniem.

De Allround Fitnessclub van van den Berg behaalde in de categorie Fitnessclubs wel de hoogste waardering. Ook hier was het verschil minimaal. Met slechts twee honderste punten verschil (9.74) werd Rory met zijn Allround-fit Personal Training Studio de beste in Nieuwegein. Encore Training Studio uit Nieuwegein werd hierbij tweede met een cijfer van 9.72.

Allround-fit Personal Training Studio pakte de tweede prijs met zijn studio door te winnen in de rubriek Gold Awards Provincie Utrecht.

Over Rory van den Berg
Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als personal trainer bij diverse fitnessclubs startte de Nieuwegeiner vijf jaar geleden zijn eigen Personal Training Studio in Nieuwegein. Hier begeleidt en stimuleert hij zijn cliënten om hun doelen te behalen door middel van trainingen en voedingsadviezen. Allround-fit biedt naast deze persoonlijke begeleiding ook nog andere diensten aan zoals bootcamps, online training en voedingsprogramma’s, maar ook sportmassage.

Rory van den Berg

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk