Drie nieuwe huurders voor Cityplaza Nieuwegein

Wereldhave, de eigenaar van winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein, heeft drie nieuwe overeenkomsten gesloten voor het winkelcentrum in de binnenstad van Nieuwegein. Er werden nieuwe contracten gesloten met Vodafone (ca. 130 m²), Lucardi (ca. 130 m²) en Anna van Toor (ca. 260 m²), deze winkels zullen hun deuren openen in oktober 2019. Eerder deze maand opende ook horecaformule Doppio Espresso. De nieuwe overeenkomsten laten zien dat Cityplaza sterk in trek is bij retailers. Na de komst van deze retailers zijn er in het winkelcentrum nog maar enkele units beschikbaar.

Over Cityplaza Nieuwegein
Met maar liefst 170 winkels en horecagelegenheden, een centrale ligging en 7 miljoen bezoekers per jaar is Cityplaza het meest complete en veelzijdige winkelcentrum in de regio Utrecht. Cityplaza is het levendige stadscentrum van Nieuwegein, midden in het stadshart met voorzieningen zoals het theater en het Gemeentehuis. Cityplaza heeft een sterke regiofunctie en bedient naast Nieuwegein ook de omliggende plaatsen.

Over Wereldhave
Wereldhave is een Nederlandse beursgenoteerde belegger in vastgoed. Zij investeert in middelgrote winkelcentra in Noordwest Europa die dominant zijn in hun regio met een primair verzorgingsgebied van tenminste 100.000 inwoners. ‘Convenient shopping’ staat centraal in de winkelcentra van Wereldhave. De centra zijn goed bereikbaar en hebben een breed aanbod van winkels, uitgebreide faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een mix van sterke (inter) nationale huurders met local heroes die gezamenlijk voorzien in 90% van de winkelbehoefte.

4 thoughts on “Drie nieuwe huurders voor Cityplaza Nieuwegein

  1. Jammer genoeg alleen weer standaard winkels. En telefoonwinkels zijn er al 5 van. Geen meerwaarde. Ik zou het leuk vinden als er is een kledingwinkel zou komen voor mannen met exclusieve kleding. Waar er bijvoorbeeld maar een paar exemplaren van een bepaald t-shirt zijn. En dat je weet dat er niet nog 20 andere mensen in lopen.

  2. Sr

    Helemaal mee eens! Kleine ondernemers krijgen geen kans.

  3. Gemma Lammerts

    een bloemenwinkel

  4. Mathijs

    Zo jammer dat Ekoplaza weg is! Die had tenminsten produkten die je niet in 5 andere winkels ook al kan kopen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren