Drie auto’s in brand aan de Lijsterbesstraat

In de vroege ochtend van dinsdag 31 juli zijn drie voertuigen door brand zwaar beschadigd. Rond 04.55 uur kregen de politie en brandweer de melding van een autobrand op de Lijsterbesstraat. Ter plaatse bleken drie naast elkaar geparkeerde voertuigen, een bestelbus, een camper en een auto, in brand te staan. Een getuige meldde dat de brand was begonnen in de bestelbus, die in het midden geparkeerd stond. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de camper geheel en de bestelbus en auto grotendeels uitbrandden.

De oorzaak van de brand is onbekend. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting. Aan getuigen die in de vroege ochtend van dinsdag iets verdachts hebben gezien op of in de buurt van de Lijsterbesstraat wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren