Down Under zoekt gestolen ijsbeer

Bij Down Under in Nieuwegein is 17 oktober j.l. een dure ijsbeer gestolen. De ijsbeer, die bij de voordeur stond, was onderdeel van de versiering voor Winter Wonderland. Bedrijfsleider Marco Hipke wil de dure ijsbeer terug en heeft beelden van de diefstal op internet gezet. Zo hoopt hij dat de dader spijt krijgt en hem terugbrengt. Mochten anderen de dader herkennen dan hoopt Hipke dat zij dat melden aan Down Under.

Op de beelden (klik op het videocameraatje hieronder) is duidelijk te zien wie de ijsbeer van ongeveer anderhalve meter steelt. Het is een van de gasten die met zo’n dertig man kwamen eten. Hipke: ‘Eerst zag ik er de lol wel van in en dacht die komt wel terug. Maar dat is dus niet gebeurd. De beer heeft mij 1.500 euro gekost. We hebben aangifte gedaan bij de politie maar dat leverde niets op vandaar de beelden nu op internet.’

Mocht de dader de ijsbeer terugbrengen dan hoeft hij niet bang te zijn voor verdere maatregelen. ‘Hij krijgt een biertje en mag die lekker opdrinken bij de ijsbeer op zijn oude plek’ aldus Hipke.

UPDATE: Afgelopen weekend is de ijsbeer terugbezorgd bij Down Under. Een kind had de beer voor haar verjaardag gehad. De moeder herkende de beelden in de media en nam direct contact op met het bedrijf in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk