Dorpskerk treft maatregelen in verband met Coronavirus

Ook de Dorpskerk in Jutphaas treft maatregelen als gevolg van het landelijk beleid om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Bijeenkomsten worden afgelast. Door gebruik van digitale middelen kunnen kerkdiensten wel gevolgd worden en blijven de kerkleden met elkaar in contact.

Vanzelfsprekend volgt de Protestantse Gemeente Nieuwegein-Noord (Dorpskerk Jutphaas) de landelijke richtlijnen van de regering en het advies van de landelijke kerk en zijn bijeenkomsten afgelast. De kerk bestaat op 29 maart as. 200 jaar en in dat kader was er afgelopen zaterdag 14 maart een forumdiscussie gepland. En op 29 maart een jubileumviering. Beide evenementen worden naar een later tijdstip verplaatst.

Kerkdiensten worden nog wel gehouden elke zondagochtend om 10.00 uur. Maar dan zonder kerkgangers in de kerk. De dienst is op afstand via internet te volgen op www.kerkomroep.nl. Meer informatie vindt u op www.pgnn.nl. Vergaderingen van de vele actieve werkgroepen vinden waar mogelijk plaats via een online meeting. En het bezoekwerk wordt vervangen door het bellen van de gemeenteleden die daar behoefte aan hebben.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren