Dorpshuis Fort Vreeswijk start nieuw seizoen met extra nieuwe activiteiten

In de maand september starten álle activiteiten in het Dorpshuis Fort Vreeswijk. Er is veel te doen en ‘voor elk wat wils.’ Bestaande activiteiten, nieuwe wekelijkse activiteiten en bijzondere éénmalige activiteiten.

Nieuw is het koor Geinse Wijsjes op donderdagmiddag voor iedereen én mensen met dementie en de cursus oriëntatie tekenen en schilderen op donderdagochtend.

Iedere dag zijn er vaste activiteiten zoals: Tai Chi, de lunchcafé’s op dinsdag en donderdag, de verschillende beweegactiviteiten, het eetcafé op donderdag, het schaken op woensdag, de verschillende creatieve workshops, de karate- en muzieklessen en de Wereldkeuken en de puzzelruilbeurs.

Eén keer  per maand is er op vrijdag Bingo en de beroemde Pubquiz, het Parkinsoncafé op maandag, de kindermiddag op woensdag
De boekenkasten voor volwassenen en kinderen staan altijd open en het koffieapparaat staat altijd aan!

Vrijdag 27 september viert het Dorpshuis haar 1ste lustrum. Al 5 jaar voeren wijkbewoners met veel succes het beheer over het Dorpshuis. Dat wordt gevierd met een symposium, een etentje en een dansavond met de swingband: FunkThis.

Zaterdag 28 september doen we mee met Burendag. U bent van harte welkom bij de lezing van Betsy de Keizer over ‘de charme van het ouder worden’. Hierbij wordt u verwend met een heerlijke High Tea. De kosten voor de lezing inclusief High Tea bedragen € 8,- Korting voor mensen met een N-pas.

Zondag 29 september sluit Soep&Cultuur de maand feestelijk af met een optreden van de band ‘One-Trick-Pony’. Deze muzikale verwennerij duurt van 16.00 uur tot 17.00 uur. Hierna kunt u genieten van de huisgemaakte soep. 
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: dorpshuisvreeswijk@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren